Systém auditů ve vybrané společnosti - Kocíková, Lenka (2015)
Diplomová práce je věnována analýze provádění různých druhů auditu ve sledované společnosti. Poukazuje na nezbytnost provádění pravidelného interního auditu ve velkých společnostech. Práce obsahuje jednak teoretické předpoklady úspěšného fungování systému auditů ve společnosti, jednak analýzu konkrétního systému ve velké společnosti působící v oblasti automobilového průmyslu. Na základě analýzy jsou pak navržena opatření, která vedou k vylepšení činností spojených s audity i jejich samotnému provádění. Cílem práce je poukázat na odlišnosti mezi jednotlivými druhy auditů, analyzovat stávající systém ve vybrané společnosti a navrhnout jeho nové řešení.