Současné nástroje internetu k prodeji ubytovacích kapacit hoteliérů - Navrátil, Milan (2015)
Bakalářská práce v první teoretické části poskytuje historický pohled na události, které vedly ke vzniku internetu včetně jeho následné komercializace. Přibližuje tak současné nástroje internetu, které mohou hoteliéři využít při prodeji svých ubytovacích kapacit, a vysvětluje základní principy internetového marketingu. Praktická část navazuje na část teoretickou a je posazena do prostředí pražského Hotelu Olšanka. Na základě analýzy dostupných dat jsou navržena konkrétní doporučení k lepšímu prodeji na internetu pro Hotel Olšanka i hotely obdobné velikosti a zaměření.