Migrační a azylová politika EU po Arabském jaru - Karlíček, David (2015)
Bakalářská práce se zabývá fenoménem migrace a europeizace v kontextu migrační politiky Evropské unie. Zkoumá vývoj migrační politiky EU po arabském jaru a snaží se prokázat vliv europeizačních procesů na rozvoj této oblasti politiky.