Migrační a azylová politika EU po Arabském jaru - Karlíček, David; Dubský, Zbyněk, 1974-; Kuchařová, Alžběta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá fenoménem migrace a europeizace v kontextu migrační politiky Evropské unie. Zkoumá vývoj migrační politiky EU po arabském jaru a snaží se prokázat vliv europeizačních procesů na rozvoj této oblasti politiky.
Vedoucí práce: Zbyněk Dubský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses