Vyhodnocení podnikatelského záměru - Nepsha, Polina (2015)
Cílem dané bakalářské práce je zpracovat podnikatelský plán v oblasti sportu, na přikladu fitness klubu a posoudit, zda vhodné do založení podobného podniku investovat nebo ne. V první části jsou teoretické podklady, termíny, vzorce a výklady nutné pro provedení výpočtů v praktické části. V praktické části je kladen důraz na zpracování podnikatelského plánu, analýzu prostředí, trhu, konkurence, stanovení budoucí strategie a sestavení finančních výkazů. Na konci práce dochází k východnocení podnikatelského záměru a zhodnocení přijatelnosti investování kapitálu do něho.