Vyhodnocení podnikatelského záměru - Nepsha, Polina; Neumaierová, Inka, 1960-; Šeďa Tadevosyanová, Luiza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem dané bakalářské práce je zpracovat podnikatelský plán v oblasti sportu, na přikladu fitness klubu a posoudit, zda vhodné do založení podobného podniku investovat nebo ne. V první části jsou teoretické podklady, termíny, vzorce a výklady nutné pro provedení výpočtů v praktické části. V praktické části je kladen důraz na zpracování podnikatelského plánu, analýzu prostředí, trhu, konkurence, stanovení budoucí strategie a sestavení finančních výkazů. Na konci práce dochází k východnocení podnikatelského záměru a zhodnocení přijatelnosti investování kapitálu do něho.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses