Zhodnocení a předpoklad budoucího vývoje společnosti Ferring-Léčiva, a. s. - Kšíkalová, Klára; Slunčík, Peter; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti Ferring-Léčiva, a. s. za roky 2009-2013 z pohledu externího analytika s využitím veřejně dostupných informací a na závěr uvést předpoklad budoucího vývoje společnosti. Práce je rozdělena do dvou částí. V první, teoretické části, bude za pomoci literatury uvedena metodika a postupy finanční analýzy. V úvodu praktické části je krátké představení vybrané společnosti a následně budou aplikovány a vyhodnoceny postupy finanční analýzy, které byly vytyčeny v metodické části. Závěr práce obsahuje shrnutí praktické části a předpoklad budoucího vývoje společnosti odvozený z postavení firmy během analyzovaného období a veřejně dostupných informací o vývoji odvětví.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses