Způsoby financování osobních automobilů - operativní leasing - Brejcha, Jiří; Slunčík, Peter; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této práce je popsat základní způsoby financování osobních vozů se zaměřením na operativní leasing. První část této práce pojednává o specifikách základních způsobů financování osobních vozů. Důraz je zde kladen také na analýzu vývoje operativního a finančního leasingu na českém trhu. Druhá část práce je zaměřena na analýzu nabídky značkového operativního leasingu osobních vozů fyzickým osobám na českém trhu a analýza výhodnosti vybraných nabídek pro fyzickou osobu zaměstnance oproti využití alternativní formy financování, kterou je pořízení vozu z vlastních zdrojů.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses