Průzkum trhu golfových balíčků a zvýhodněného green fee v České republice - Haberzettl, Pavel; Vávra, Oldřich; Tahal, Radek, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této práce je zanalyzovat stávající situaci na trhu golfových balíčků a produktů obsahujících levnější vstup na golfové hřiště. Dále se pokusit najít odpověď na otázku, proč někteří čeští golfisté tyto produkty nevyužívají ve spojitosti s ubytováním. V teoreticko-metodologické části popisuji především vlivy působící na spotřebitele během spotřebního chování, specifické vlastnosti služeb a historický vývoj golfu v 20. století, jehož dopady můžeme pociťovat dodnes. V praktické části následuje analýza výsledků průzkumu mezi českými golfisty prostřednictvím krátkého dotazníku. Dotazník pomáhá segmentovat uživatele těchto produktů a zjišťuje jejich preference ohledně délky ubytování, vstupů na hřiště a struktury doplňkových služeb. Interpretace výsledků je zpřesněna pomocí rozhovorů s manažery golfových klubů a hotelu v západních Čechách. Získané informace porovnávám se stejně zaměřenými mezinárodními průzkumy.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses