Podnikateľský plán v oblasti zdravého stravovania - Sabolová, Anna (2015)
Cieľom diplomovej práce je vytvorenie podnikateľského plánu pre spoločnosť pripravujúcu zdravé desiaty. Cieľovú skupinu predstavujú ľudia pracujúci vo veľkých business centrách v Prahe. Ďalším cieľom je overenie realizovateľnosti a životaschopnosti tohto projektu. Teoretická časť predstavuje možných užívateľov podnikateľského plánu, obecné zásady pre jeho spracovanie a podrobne popisuje jednotlivé časti podnikateľského plánu. V praktickej časti je zhotovený kompletný podnikateľský plán pre daný projekt. Veľká pozornosť je venovaná popisu produktu a zostaveniu komplexného finančnému plánu, ktorý zahŕňa aj overenie realizovateľnosti projektu.