Podnikateľský plán v oblasti zdravého stravovania - Sabolová, Anna; Svobodová, Ivana, 1969-; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cieľom diplomovej práce je vytvorenie podnikateľského plánu pre spoločnosť pripravujúcu zdravé desiaty. Cieľovú skupinu predstavujú ľudia pracujúci vo veľkých business centrách v Prahe. Ďalším cieľom je overenie realizovateľnosti a životaschopnosti tohto projektu. Teoretická časť predstavuje možných užívateľov podnikateľského plánu, obecné zásady pre jeho spracovanie a podrobne popisuje jednotlivé časti podnikateľského plánu. V praktickej časti je zhotovený kompletný podnikateľský plán pre daný projekt. Veľká pozornosť je venovaná popisu produktu a zostaveniu komplexného finančnému plánu, ktorý zahŕňa aj overenie realizovateľnosti projektu.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses