Podnikatelský plán - Šťastný, Jan; Srpová, Jitka, 1957-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem práce je vytvořit podnikatelský plán pro potenciálního obchodního partnera, kterým je Česká zemědělská univerzita v Praze. Dokument by měl sloužit jako podklad pro rozhodování univerzity, zda nabídku ke spolupráci využije. V teoretické části je definováno, co to podnikatelský plán je, jaký je jeho účel a jaké jsou zásady zpracování. Dále je představena obecně uznávaná struktura podnikatelského plánu. V praktické části je samotný podnikatelský plán, který je přizpůsobený účelu, který má splnit. Je tak na míru vytvořený pro svého jediného uživatele. Jednotlivé části dokumentu jsou upravené pro svůj účel a některé jsou dokonce úmyslně vynechané. Jiné jsou naopak přidané, aby naplnily všechny očekávané požadavky.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses