Moderní trendy ve fotografii - Ličmanová, Kateřina; Horný, Stanislav, 1955-; Černý, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem diplomové práce je popsat vybrané moderní trendy ve fotografii a poukázat na jejich působení ve společnosti. V práci bude popsán historický vývoj fotografie a rozdělení digitálních fotoaparátů. Dále se práce zaměří na jednotlivé trendy, konkrétně DSLR, mobilní telefony, fenomén selfie, Polaroid, Lytro a leteckou fotografii, kde budou uvedeny vybrané příklady, uživatelé a finanční náročnost.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses