Výběr dodavatele reklamních předmětů v mezinárodní společnosti - Matura, Marek (2015)
Předmět práce představuje analýza a řešení rozhodovacího problému "výběr dodavatele reklamních předmětů v mezinárodní společnosti" při využití metod vícekriteriálního rozhodování při respektování rizika v rozhodování. Cílem práce je výběr vhodného dodavatele a poskytnutí doporučení managementu společnosti pro řešení obdobných rozhodovacích problémů. V teoretické části jsou shrnuty poznatky o metodách a postupech rozhodovací analýzy, které jsou poté v praktické části aplikovány na konkrétní projekt s cílem optimalizovat rozhodovací proces a nalézt nejlepší variantu rozhodování. V závěru jsou poskytnuta doporučení pro řešení obdobného problému v budoucnu.