Řízení systému BOZP a PO v centrále společnosti UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. - Hromada, Michal; Hykš, Ondřej; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá problematikou bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany se zaměřením na řízení systému v případě společnosti UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia a.s. První část práce je zaměřena na vymezení legislativní úpravy problematiky BOZP a PO v České republice, vymezení pojmů a identifikaci specifik spojených s vykonáváním činnosti v prostorách Open Space. Druhá část práce se věnuje seznámení se společností, analýze procesů a stanovených postupů řešení problematiky BOZP a PO ve společnosti. Cílem práce je zmapování postupů řízení managementu BOZP a PO, odkrytí případných nedostatků a návrh přijatelných nápravných opatření. Pro zpracování práce byly využity interní směrnice a dokumenty společnosti spolu s daty z provedeného šetření na vzorku sta náhodně vybraných zaměstnanců společnosti.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses