Využití finančních nástrojů fondů EU v programovém období 2014 – 2020 - Lysý, Petr; Potluka, Oto, 1973-; Švolba, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zaměřuje na oblast Inovativních finančních nástrojů v rámci Evropských strukturálních a investičních fondů a jejich využití v České republice v programovém období 2014 -- 2020. Hlavní část obsahuje teoretická východiska a charakteristiku finančních nástrojů, Ex-ante analýzy, doporučené implementační struktury, zkušeností s finančními nástroji v programovém období 2007 -- 2013 a nového rámce pro programové období 2014 -- 2020. Na závěr práce jsou zodpovězeny otázky, jakým způsobem mají řídící orgány implementovat finanční nástroje a zda je pro finanční nástroje uplatnění v Operačním programu Životní prostředí 2014 -- 2020.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses