Aplikace Balanced Scorecard - Kotková, Jana; Neumaierová, Inka, 1960-; Michálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá aplikací Balanced Scorecard v podniku Lach-Ner, s.r.o, působícím v chemickém průmyslu. Teoretická část se skládá z popisu tvorby strategie, strategické analýzy a přiblížení Balanced Scorecard. V praktické části je uvedena strategická analýza včetně určení slabých a silných stránek, příležitostí a hrozeb. Na ně navazuje určení strategických cílů pro jednotlivé perspektivy Balanced Scorecard a tvorba strategické mapy, jež je vyústěním celé práce a je klíčem pro strategické řízení společnosti.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses