Podnikatelský plán papírnictví - Hůrková, Anna (2015)
Tématem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu papírnictví. Tento podnikatelský plán je dokumentem, který zkoumá možnost realizace založení papírnictví. Práce je rozdělena na dvě hlavní části -- teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vymezené základní pojmy, které je potřeba znát pro sestavení podnikatelského plánu. Je zde uvedena doporučená struktura. V praktické části jsou aplikovány znalosti z teoretické části. Obsahuje stručné charakteristiky firmy, marketingový a finanční plán. Jako poslední je uvedená SWOT analýza a analýza rizik.