Podnikatelský plán papírnictví - Hůrková, Anna; Slunčík, Peter; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tématem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu papírnictví. Tento podnikatelský plán je dokumentem, který zkoumá možnost realizace založení papírnictví. Práce je rozdělena na dvě hlavní části -- teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vymezené základní pojmy, které je potřeba znát pro sestavení podnikatelského plánu. Je zde uvedena doporučená struktura. V praktické části jsou aplikovány znalosti z teoretické části. Obsahuje stručné charakteristiky firmy, marketingový a finanční plán. Jako poslední je uvedená SWOT analýza a analýza rizik.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses