Aplikace a využití LEAN metodologie v online marketingové agentuře - Šulák, Robert; Martínez, Felipe; Huba, Samuel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Metodologie Lean managementu dnes daleko přesahuje oblast výroby a čím dál tím častěji ji můžeme najít i v jiných oblastech. V diplomové práci jsou představeny stěžejní opěrné body Lean managementu, jeho historie a metodologické nástroje, které jsou následně použity na výrobním procesu v online marketingové agentuře. V práci jsou zmíněna specifika prostředí online marketingu, jeho současná pozice a hlavní nástroje. Vybrané lean nástroje byly využity prostřednictvím metody DMAIC na výrobní proces probíhající v online marketingové agentuře. Proces správy internetové reklamy byl nejprve důkladně vymezen, zmapován a zanalyzován, aby mohlo být vytvořeno řešení, které mělo za cíl eliminovat plýtvání, díky čemuž se ve výsledku podařilo uvolnit výrobní kapacitu a pozitivně ovlivnit hodnotu pro zákazníka. V rámci kontrolní fáze byla změřena výkonnost zlepšeného procesu a získána zpětná vazba od firemních zaměstnanců.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses