Analýza rizik při výrobě piva - Šímová, Markéta (2015)
Cílem práce je zjistit nejčastěji se vyskytující rizika při výrobě piva a následná aplikace metod analýzy rizik v konkrétním vybraném pivovaru. Práce se zaobírá popisem analýzy rizik a dále je zaměřena na metodu HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Výstupem mé diplomové práce je zhodnocení výchozího stavu systému HACCP ve vybraném pivovaru a následné navržení možných zlepšení. Dále je poskytnuto i srovnání s kapacitně větším pivovarem.