Analýza rizik při výrobě piva - Šímová, Markéta; Plášková, Alena, 1949-; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem práce je zjistit nejčastěji se vyskytující rizika při výrobě piva a následná aplikace metod analýzy rizik v konkrétním vybraném pivovaru. Práce se zaobírá popisem analýzy rizik a dále je zaměřena na metodu HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Výstupem mé diplomové práce je zhodnocení výchozího stavu systému HACCP ve vybraném pivovaru a následné navržení možných zlepšení. Dále je poskytnuto i srovnání s kapacitně větším pivovarem.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses