Finanční analýza podniku DEZA, a.s. - Navrátil, Miroslav; Slunčík, Peter; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu výkonnosti a finančního zdraví podniku a srovnání podniku s odvětvím z pohledu externího uživatele prostřednictvím základních metod finanční analýzy. Teoretická část se zabývá představením jednotlivých metod finanční analýzy a způsobu jejich výpočtu, zatímco praktická část aplikuje metody popsané v teoretické části na společnost DEZA, a.s. V závěru práce je poté provedeno zhodnocení a nastíněn možný vývoj v budoucnosti.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses