Fenomén pohybu vo fotografii - Hižová, Katarína (2015)
Cieľom práce je zmapovať možnosti zobrazenia pohybu v statickej a animovanej fotografii. Práca sa taktiež zaoberá históriou, klasifikáciou rôznych druhov a využitím stop motion animácie v oblasti filmu, hudby, počítačových hier a marketingovej komunikácie. Praktická časť práce popisuje produkčný reťazec krátkych stop motion animácií a ich implementáciu do komunikačnej stratégie bakalárskeho projektu Kapustové Zelí.