Fenomén pohybu vo fotografii - Hižová, Katarína; Horný, Stanislav, 1955-; Černý, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cieľom práce je zmapovať možnosti zobrazenia pohybu v statickej a animovanej fotografii. Práca sa taktiež zaoberá históriou, klasifikáciou rôznych druhov a využitím stop motion animácie v oblasti filmu, hudby, počítačových hier a marketingovej komunikácie. Praktická časť práce popisuje produkčný reťazec krátkych stop motion animácií a ich implementáciu do komunikačnej stratégie bakalárskeho projektu Kapustové Zelí.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses