Audit interních dodavatelů v automobilovém průmyslu - Mocková, Ester; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřená na interní audit procesu výroby ve společnosti Johnson Controls Interiors Czechia s. r. o., přičemž cílem bylo zhodnotit průběh a pochopení auditů dle předepsaných norem a vypozorovat hlavní nedostatky zabraňující k vykonávání interních auditů efektivně. V teoretické části je uveden význam automobilového průmyslu pro ČR, přiblížení normy ISO 9001:2008 a ISO/TS 16949:2009 a hlubší pohled do tématu interních auditů s využitím příručky VDA 6.3 -- Audit procesu. Na základě nedostatků z praktické části je vytvořen nový návrh katalogu otázek pro společnost JCI, který by zvýšil efektivitu průběhu a hodnocení auditu.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses