Testovanie úspešnosti trading a trending indikátorov technickej analýzy - Hospodár, Roman; Veselá, Jitka; Derner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cieľom diplomovej práce je testovanie vlastných obchodných stratégií na devízovom trhu a vyhodnotenie ich úspešnosti a použiteľnosti v praxi. V úvode diplomovej práce sú popísané základné parametre a východiska pre testovanie, ako testované indikátory, časové obdobie a zvolené menové páry. V ďalšej časti sú z vybraných indikátorov zostavené tri obchodné stratégie, ktoré sú následne otestované. Záver práce je venovaný vyhodnoteniu výsledkov všetkých troch obchodných stratégií.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses