Aktuální trendy v pre-produkci multimedií - Svobodová, Jana; Vondra, Zdeněk; Bedřichová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce se zabývá klíčovou přípravnou fází produkčního řetězce, a to pre-produkcí a její odlišností v jednotlivých oblastech multimédií. Teoretická část obsahuje popis produkčního řetězce multimediálního díla, dále detailní popis fáze pre-produkce a popis nejčastěji používaných nástrojů, které pre-produkci usnadňují. Na závěr je zde zhodnoceno užívání nástrojů dle různých oblastí multimédií. V praktické části je popsán produkční řetězec studentského filmu Connection, detailněji je pak zpracována pre-produkce se všemi použitými nástroji.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses