Audiovizuálna postprodukcia internetovej relácie s využitím After Effects - Miadoková, Miroslava (2015)
Bakalárska práca sa zaoberá procesom postprodukcie audiovizuálneho diela. Popisuje programy Adobe After Effects a Premiere Pro ako nástroje pre tvorbu cyklu videí. Praktická časť porovnáva možnosti prístupu k postprodukcii diela z hľadiska automatizácie. Analyzuje jednotlivé postupy a poskytuje návod pre tvorbu optimalizovaných výstupov. Popisuje tvorbu automatizovanej šablóny, prostredníctvom ktorej boli generované diely internetovej relácie. Prínosom práce sú výsledky analýzy interpretované na základe časovej náročnosti pri tvorbe projektu.