Audiovizuálna postprodukcia internetovej relácie s využitím After Effects - Miadoková, Miroslava; Krist, Antonín; Adamec, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalárska práca sa zaoberá procesom postprodukcie audiovizuálneho diela. Popisuje programy Adobe After Effects a Premiere Pro ako nástroje pre tvorbu cyklu videí. Praktická časť porovnáva možnosti prístupu k postprodukcii diela z hľadiska automatizácie. Analyzuje jednotlivé postupy a poskytuje návod pre tvorbu optimalizovaných výstupov. Popisuje tvorbu automatizovanej šablóny, prostredníctvom ktorej boli generované diely internetovej relácie. Prínosom práce sú výsledky analýzy interpretované na základe časovej náročnosti pri tvorbe projektu.
Vedoucí práce: Antonín Krist
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses