Analýza a srovnání animačních technik z ekonomického i historického hlediska - Joštová, Barbora; Krist, Antonín; Orlová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a srovnáním animačních technik. Teoretická část je věnována základním pojmům, historickému vývoji a základním principům jednotlivých animačních technik. V praktické časti je vytvořeno porovnání klasických a digitálních druhů animací. Na základě tohoto výzkumu jsou vybrány nejvhodnější animace, které jsou následně využity k ověření hypotézy. Stanovená hypotéza je výsledné pořadí časové a finanční náročnosti jednotlivých technik animace, která je následně ověřena pomocí vlastní animované tvorby. Ideálním výsledkem bakalářské práce je přiblížit čtenářovi prostředí animované tvorby se zaměřením na stalé se rozvíjející trh animované reklamy.
Vedoucí práce: Antonín Krist
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses