Návrh webové aplikace pro objednávání koncertů a správu kapelových financí - Kocián, Jan; Bubeníček, Jan; Šubrta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Hlavním cílem bakalářské práce je návrh řešení webové aplikace zjednodušující proces správy finančních toků kapel a objednávání koncertů. Teoretickým východiskem bude především průzkum konkurenčních a příbuzných služeb společně s pozorováním interních procesů kapely Hot Wings. Třetí kapitola shrne zjištěné poznatky do modelů business procesů a přinese grafické i funkční řešení aplikace včetně výčtu plánovaných technologií. V kapitole čtvrté následuje návrh cenotvorby a marketingových kanálů. Výsledek práce bude sloužit jako podklad pro vývoj reálné služby.
Vedoucí práce: Jan Bubeníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses