Tvorba vizuálního stylu nové značky a návrh e-shopu - Leksa, Ladislav; Bubeníček, Jan; Khabirova, Maja; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Náplní této práce je vytvoření nové značky triček s motivy geocachingu. Hlavní cíle představuje tvorba vizuálního stylu a návrh internetového obchodu, práce se však zabývá i dalšími kroky spojenými se vstupem nové značky na trh. Jde především o analýzu konkurence a cílové skupiny. Jedním z dílčích témat je i definování identity značky. Smyslem teoretické části je shrnout pravidla, která jsou směrodatná pro tvorbu praktických výstupů. Praktická část práce se zabývá tvorbou konkrétní značky triček.
Vedoucí práce: Jan Bubeníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses