Specifika při plánování AV děl malého rozsahu - Čáp, Marek; Truhlář, Filip; Krist, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce se zabývá procesem přípravy audiovizuálního díla s konkrétním zaměřením na sestavování natáčecího plánu. Nejprve je popsán produkční řetězec audiovizuálního díla a jeho jednotlivé procesy. V bakalářské práci jsou dále zahrnuty specifikace a rozdíly mezi jednotlivými druhy děl. Práce též definuje proměnné, které ovlivňují tvorbu plánu. Prostřednictvím problémů a jejich řešení je vysvětlen systém, kterým se při tvorbě plánu postupuje. V práci jsou popsány dokumenty a materiály, které jsou ke vzniku plánu potřeba, včetně jejich náležitostí, ale i výstupy, které v procesu vznikají. Závěr práce je věnován praktické aplikaci teoretických poznatků na plánování krátkého studentského filmu. Na příkladech je vysvětlena aplikace popsaných metod a jsou ukázány reálné výstupy.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses