Online platformy pro projektové řízení - Pešáková, Alžběta (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím online softwaru v projektovém řízení pro projektové týmy. Teoretická část popisuje základy projektového řízení, jeho fungování a postupy v menších až středních projektech. Nastiňuje základní problémy, které mohou nastat, a jejich případnou prevenci. Ukazuje dále metody, které můžete jednoduše využít a pomohou vám v řízení projektů. Výsledkem praktické části je nalezení a zhodnocení softwaru pro monitorování projektů, ulehčení administrativy s nimi spojené a vzájemnou komunikaci v týmu. Nejlepší software je vybrán metodou vícekriteriálního hodnocení variant.