Online platformy pro projektové řízení - Pešáková, Alžběta; Krsek, Libor, 1979-; Lisý, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím online softwaru v projektovém řízení pro projektové týmy. Teoretická část popisuje základy projektového řízení, jeho fungování a postupy v menších až středních projektech. Nastiňuje základní problémy, které mohou nastat, a jejich případnou prevenci. Ukazuje dále metody, které můžete jednoduše využít a pomohou vám v řízení projektů. Výsledkem praktické části je nalezení a zhodnocení softwaru pro monitorování projektů, ulehčení administrativy s nimi spojené a vzájemnou komunikaci v týmu. Nejlepší software je vybrán metodou vícekriteriálního hodnocení variant.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses