Marketingová komunikace na sociálních sítích - Vítek, Lukáš; Truhlář, Filip; Gamba, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem této práce je přiblížit problematiku řízení marketingu na sociálních sítích. V teoretické části se práce zabývá sociálními sítěmi a jejich řízením. Dále pak definuje tvorbu digitálního obsahu a princip komunikace skrze tento obsah. V závěru teoretické části pak uvádí obsahový marketing jako ideální možnost přístupu k marketingu. V praktické části pak popisuji zlepšení komunikace na sociálních sítích pro skupinu Exots a navrhuji zlepšení komunikace pro kavárnu COFFEE BRAKE & CAKE.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses