Tvorba funkčního prototypu mobilní aplikace - Vodrážka, Šimon (2015)
Cílem práce je vytvoření funkčního prototypu mobilní aplikace na správu záručních listů. Způsobem pro dosažení tohoto cíle je provedení uživatelského průzkumu a následného testování, ze kterého vzejde prototyp mobilní aplikace. V teoretické části proto provádím rozbor nejčastějších metod uživatelského výzkumu a testování a jejich zhodnocení pro účely práce. V praktické části pak používám vybrané metody k provedení uživatelského výzkumu a testování pro následnou tvorbu prototypu.