Tvorba funkčního prototypu mobilní aplikace - Vodrážka, Šimon; Šubrta, Václav; Truhlář, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cílem práce je vytvoření funkčního prototypu mobilní aplikace na správu záručních listů. Způsobem pro dosažení tohoto cíle je provedení uživatelského průzkumu a následného testování, ze kterého vzejde prototyp mobilní aplikace. V teoretické části proto provádím rozbor nejčastějších metod uživatelského výzkumu a testování a jejich zhodnocení pro účely práce. V praktické části pak používám vybrané metody k provedení uživatelského výzkumu a testování pro následnou tvorbu prototypu.
Vedoucí práce: Václav Šubrta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses