Vyhodnocení podnikatelského záměru - Rogozin, Mikhail (2015)
Cílem teto bakalářské práce je zpracování podnikatelského záměru v oblasti poradenství pro budoucí cizí podnikatele a další posouzeni zda je vhodně investovat do dane oblasti podnikání a bude-li zájem o nabízených službách. Bakalářská práce se skládá ze tří části: v teoretické časti jsou shrnuté a vysvětlené teoretické poznatky, které jsou nezbytné pro zpracování budoucího podnikatelského planu. Další část je praktická, kde zpracovává samotný podnikatelský plán, vypočet finančního planu, analýza makro a mikro okolí budoucího podniku a to na základě reálných údajů a na dobu 3 let. V závěrečné častí bude provedeno vyhodnocení zpracovaných výkazů na základě vhodných ekonomických ukazatelů.