Stanovení hodnoty JHMD, a.s. - Staněk, Martin; Scholleová, Hana, 1964-; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato práce se zabývá problematikou stanovení hodnoty podniku. Stanovená hodnota je užitečná nejen v rámci prodeje nebo nákupu společnosti, ale dá se využít i ke strategickému a finančnímu řízení společnosti, kdy je sledován dopad jednotlivých rozhodnutí právě na hodnotu podniku. Práce obsahuje jak teoretickou část, kde jsou vymezeny základní teoretické modely a pojmy spojené s oceňováním, tak i část praktickou, kde je přímo oceněna společnost Jindřichohradecké místní dráhy a.s.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses