Marketingová komunikační strategie Měšťanského pivovaru v Soběslavi - Zíka, Michal (2015)
Tato diplomová práce se zabývá teoretickými aspekty marketingového managementu, marketingovou situační analýzou Měšťanského pivovaru v Soběslavi, provedením marketingového výzkumu a návrhem marketingové komunikační strategie.