Marketingová komunikační strategie Měšťanského pivovaru v Soběslavi - Zíka, Michal; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Harantová, Monika (2015)
Tato diplomová práce se zabývá teoretickými aspekty marketingového managementu, marketingovou situační analýzou Měšťanského pivovaru v Soběslavi, provedením marketingového výzkumu a návrhem marketingové komunikační strategie.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketingový management; marketingový výzkum; strategický marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing management; marketing research; strategic marketing; master's theses