Přepravní smlouva v mezinárodní nákladní železniční a silniční dopravě - Bílková, Lenka; Novák, Radek, 1960-; Medveď, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem diplomové práce je komplexně shrnout problematiku přepravní smlouvy v mezinárodní silniční a železniční nákladní dopravě, a to z pohledu českého právního systému, a zanalyzovat problematiku elektronických nákladních listů, zhodnotit výhody a nevýhody jejich využívání, resp. v případě, že využívány nejsou, zmapovat nejdůležitější překážky jejich využívání.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses