KPMG - Podnik podporující zdraví - Tesařová, Markéta; Plášková, Alena, 1949-; Pivoňka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Překvapuje mě, že lidé obětují zdraví, aby vydělali peníze, a potom jeutrácejí za to, aby své zdraví získali zase zpět. (Dalajláma The wealth of business depends on the health of workers. (Dr MariaNeira, Director, Department of Public Health and Environment, WorldHealth Organization Cílem diplomové práce na téma "KPMG -- podnik podporující zdraví" jeanalyzovat současný stavu KPMG jako Podniku podporujícího zdravía navrhnout změny ke zlepšení do budoucna -- respektive vytvoření dlouhodobého strategického plánu. Za použití metody analýzy stavu byly rozebrány jednotlivé faktory, které ovlivňují zdraví zaměstnance napracovišti. Autorka DP postupovala v analýze skrze "Kritéria kvalitypodpory zdraví na pracovišti", které byly vytvořeny Státním zdravotnímústavem pro účely Soutěže o titul Podnik podporující zdraví. V závěrupráce navrhuje plán podpory zdraví na pracovišti (Health Plan) a předkládá cestu, kterou se může KPMG vydat, pokud bude chtít usilovato vytvoření jasného pro-zdravotního programu, který se stane pevnousoučástí firemních cílů a hodnot.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses