Cost - benefit analýza mistrovství světa v biatlonu 2013 - Pavouková, Adéla; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Ševčík, Miroslav, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce se zabývá provedením ex post analýzy nákladů a přínosů (CBA) aplikované na konkrétní sportovní akci pořádané v České republice, konkrétně se jedná o Mistrovství světa vbiatlonu, které se konalo vNovém Městě na Moravě vroce 2013. Výsledky rozhodujících kriteriálních ukazatelů spolehlivě přesáhly požadované hodnoty, investiční projekt lze považovat za ekonomicky přijatelný. Současně akce generovala pozitivní finanční toky, lze tedy hovořit o realizovatelnosti projektu. Celkově lze projekt doporučit k realizaci, zainteresovaným subjektům přináší více přínosů než nákladů.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses