Současný e-mailing společnosti Nutricia a návrh na jeho zlepšení - Valc, Pavel; Vávra, Oldřich; Kováčik, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem práce je analyzovat současný e-mailing společnosti Nutricia a navrhnout to nejlepší, co lze aktuálně dělat v automatizovaném e-mailingu. Doporučení jsou založená na možnostech e-mailingového nástroje Silverpop, který patří mezi absolutně nejvyspělejší e-mailingové technologie současnosti a Nutricia si ho vybrala pro rozvoj svého e-mailingu. Autor na základě svých zkušeností e-mailing specialisty a ovládání nástroje Silverpop doporučí to nejlepší ze současného e-mail marketingu a přizpůsobí na byznys Nutricia. V teoretické části práce jsou rozebrány předpoklady úspěšného e-mailingu a syntéza zdrojů předkládá ucelený přehled o současném e-mail marketingu. V praktické části jsou provedeny analýzy firmy Nutricia a konkurence, na což navazuje souhrn doporučení podložený zkušenostmi autora a know how firem implementujících Silverpop.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses