Komunikační strategie společnosti Vodafone na českém trhu - Němcová, Lenka; Průša, Přemysl, 1980-; Machander, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou komunikační strategie společnosti Vodafone na českém trhu. Cílem této práce je poznat a posoudit komunikační strategie společnosti Vodafone a současně zjistit, jak spotřebitelé vnímají nejen Vodafone, ale i jeho konkurenci. Následně na základě této analýzy a dotazníkového šetření navrhnout optimální komunikační strategii pro společnost Vodafone. Práce je rozdělena na dvě části, kdy v teoretické pasáži je definován pojem komunikace, marketingový a komunikační mix a také je popsáno několik nových trendů v marketingové komunikaci. V druhé části práce je představena společnost Vodafone a její konkurence, včetně analýzy postavení operátorů na českém trhu. Dále je analyzována komunikační strategie Vodafone a jsou popsány její jednotlivé prvky. Poslední část se věnuje dotazníkovému šetření, na jehož základě je sestavena SWOT analýza a vlastní doporučení.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses