Analýza brand managementu vybrané značky - Tomanová, Daniela (2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou brand managementu. Cílem práce je shrnout zásadní poznatky z této oblasti a aplikovat je v případové studii na zhodnocení současného stavu řízení značky Bezobalu. První kapitola se zaměřuje zejména na vysvětlení pojmu značka a popis základních prvků značky. Druhá kapitola představuje jednotlivé fáze brand managementu podle schématu S. M. Davise a model sociálně zodpovědného brand managementu. Praktická část se věnuje představení vybrané značky a shrnutí stávajícího stavu brand managementu podle modelu popsaného v části teoretické. V závěru práce jsou na základě informací získaných analýzou podpořenou dotazníkovým šetřením navržena doporučení pro zlepšení řízení značky do budoucna.