Analýza brand managementu vybrané značky - Tomanová, Daniela; Průša, Přemysl, 1980-; Kratochvíl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá problematikou brand managementu. Cílem práce je shrnout zásadní poznatky z této oblasti a aplikovat je v případové studii na zhodnocení současného stavu řízení značky Bezobalu. První kapitola se zaměřuje zejména na vysvětlení pojmu značka a popis základních prvků značky. Druhá kapitola představuje jednotlivé fáze brand managementu podle schématu S. M. Davise a model sociálně zodpovědného brand managementu. Praktická část se věnuje představení vybrané značky a shrnutí stávajícího stavu brand managementu podle modelu popsaného v části teoretické. V závěru práce jsou na základě informací získaných analýzou podpořenou dotazníkovým šetřením navržena doporučení pro zlepšení řízení značky do budoucna.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses